Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad z grzybami ( wideo )

ciejuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazlem buga z wideo gdy ogladne 1 wideo pojawia sie znow te samo wideo i tak kolko jezeli ktos chce wiecej info zapraszam na gg . 46235446

Opublikowano

japier.... ze daministracja nie zbanuje debila...

ja kur.. kiedys podalem linka bez skanu i dostalem bana a tu widze ze teraz bezkarnie mozna spamowac

12345ab.jpg

Opublikowano

Hobis czym sie denerwujesz ? ze twoj sposob wyciaga 30 grzyba max na premium a moj bez zadnych kosztow na premium i moge robic ile chce Pozdro ;*

Opublikowano

Hobis czym sie denerwujesz ? ze twoj sposob wyciaga 30 grzyba max na premium a moj bez zadnych kosztow na premium i moge robic ile chce Pozdro ;*

Ziomek śmieszny jesteś, wczoraj do ciebie pisałem na GG i chciałeś doładowanie grzybów do SFa - więc weź to na logikę, po co ci grzyby skoro możesz mieć ich nielimitowane ilości ?

Na dodatek jak poprosiłem o screena z ilością grzybów to odmówiłeś bo napisałeś, że wydałeś wszystko na lochy ha ha ha.

Opublikowano

ze jestes dzieciakie ktory mysli ze wyludzi kase od innych naiwnych ktorych tutaj nie znajdziesz ;)

kolegow troluj w teoim stopniu myslenia a nie pozadnych ludzi na forum

12345ab.jpg

Opublikowano

@UP

Nie zgadzam się w wami. Bug twój 30 grzybków dziennie, ten Ciejuja ile chcesz. Wydał na lochy. Sam widziałem (rozmowa viedo na skype) Więc ogarnijcie Hejty :)

Opublikowano

hahaha pisalem z nim na gg. i gadal ze mam esa wyslac za 25zl za buga.. albo konto 200+ w sfgame.. Co za debil mysly ze sie nabiore hahahahha .. Bana mu dac i tyle . Totalny Fake. Mówil ze na grzyby chce kase bo niema a potem pisze ze buga da na grzyby.. Sam sie złapal : )

Opublikowano

No dokładnie, 30 zł za "bug" haha - ludzie nie kupować od niego bo on za tą kasę sam sobie grzyby ładuje.

Najlepsze jest to, że podał mi numery swoich "klientów" napisałem do każdego z nich ? i co ? każdy z nich chciał do samo czyli: Doładowanie za 30 zł, itemki do gry Metin 2, albo konto +200 lvl w sf game.

Opublikowano

@2 UP

Trochę Mi Cię żal. Bana za co? Totalny Fake?! Totalnym Fake było Ciebie zrobienie. Bug działa... Więc ogarnij :)

Opublikowano

@UP

Nie zgadzam się w wami. Bug twój 30 grzybków dziennie, ten Ciejuja ile chcesz. Wydał na lochy. Sam widziałem (rozmowa viedo na skype) Więc ogarnijcie Hejty :)

ahahahahahahaha... padlem jak to przeczytalem... widzialem wczoraj screena i mial tam chyba 5344 grzybow czy cos takiego... i ja mam uwierzyc ze tyle wydal na lochy? smieszni jestescie...

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

@UP

Na lochy i wpłacił do gildii. Takie informacje zostały mi udzielone :) Bug działa, nie wierzycie, to nie wierzcie. :)

Opublikowano

@UP

Na lochy i wpłacił do gildii. Takie informacje zostały mi udzielone :) Bug działa, nie wierzycie, to nie wierzcie. :)

To że ci takie informacje zostały udzielone to nie znaczy że to jest prawda.

Opublikowano

Sekultu ty również ban za spam...

Mi pisał, że doładowanie 12zł, konto metin2 55lvl+, konto s&f 160 :O

Więc nawet nie ma określonej kwoty.

PS>Wiemy, że ty wydałeś na buga 12 zł i teraz się chwalisz, a ten bug zostanie i tak opisany w sieci... więc

..

..

..

..

ZAMKNIJ SIĘ JUŻ!!!!

Opublikowano

widze hejty jak zwykle standardowo sa ;] grzybki potrzebowalem dlatego ze jest epik rozga w h. zbroaja a bug dziala po 00;00 wiec sie to zresetuje i pozdr dla was hejty . >.<

Opublikowano

Zamiast zaprezentować tego buga, kilka ludzi by sobie grzyby nabiło no i by było cacy a nie że ciągle za coś płacimy.

Opublikowano

tak tak juz go opublikuje i ja juz z niego nie skorzystam bedzie tak jak z reklama SSI . ..

No i co?. Ale lajki by były napewno ważne jest to że jest bug.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...